Find elefanterne på appen!

Klik på FIND og indtast den firecifrede kode, som der står på skiltet ved elefanterne.

Find elefanterne på elefantkortet

Klik på elefantkortet, swipe rundt og zoom for at finde elefanterne. Dine lokalitetstjenester skal være slået til, for at du kan se din lokation på kortet. Du kan også besøge skulpturfanen og søge efter specifikke navne eller kunstnere.

Få rewards

Når du finder elefanterne på appen, låses der op for masser overraskelser! Belønningerne er alt fra rabatter, gaver og fordele til konkurrencer og spændende oplevelser.

Statistikker

Følg dine fremskridt på ruten. Hold øje med hvor mange elefanter, rewards og milepæle, du har opnået. Du kan også se, hvilke elefanter der har fået flest stemmer, og hvilke der er blevet fundet flest gange.

Galleri

Upload dine fotos til det offentlige fotogalleri. De uploadede billeder vil blive gennemgået af elefant-teamet, inden de offentliggøres. Dine flotte fotos vil blive set af andre app-brugere og kan deles på sociale medier.

Events

Alle vores spændende event relateret til Find elefanten vil blive offentliggjort i appen. Besøg ‘events’ for at holde dig opdateret.

FAQ’s

Jeg kan ikke finde appen på App Store

Søg på “Find Elefanten” i App Store

Udfordringer med at oprette en profil

Kontroller, at du er forbundet til internettet via enten Wi-Fi eller et mobilt netværk. Sørg derefter for at vælge din alder ved at klikke på enten knappen ‘under 16′ eller ’16+.’ Du skal vælge din alder, før du kan fortsætte.

Problemer med at logge ind

Kontroller, at du er forbundet til internettet via enten Wi-Fi eller et mobilt netværk. Prøv derefter igen. Hvis du ser en meddelelse om, at du allerede er registreret, skal du gå til ‘log ind’ og logge ind med den e-mail og adgangskode, du brugte til at oprette din konto.

Jeg har mistet mine fremskridt i statistikker

Log ud via menuen øverst til venstre og log ind igen. Dette løser normalt problemet. Hvis ikke, luk appen helt ned og åbn den igen (eller genstart din enhed).

Jeg har fundet en elefant, som ikke er opdateret i statistikker

Log ud via menuen øverst til venstre og log ind igen. Dette løser normalt problemet. Hvis ikke, luk appen helt ned og åbn den igen (eller genstart din enhed).

Jeg kan ikke finde elefanterne

Brug elefantkortet; swipe rundt på kortet og zoom ind og ud. Lokalitetstjenesterne på din telefon skal være slået til, for at du kan se din lokalitet på kortet. Du kan også gå til skulpturfanen, hvor du kan se alle elefanterne og søge efter navne, kunstnere eller placeringer.

Jeg kan ikke finde koderne til elefanterne

Du kan finde en firecifret kode på et skilt ved alle elefanterne. Klik på FIND i appen og indtast koden. Når du har fundet en elefant på appen, kan det samtidig låse op for overraskelser!

Upload af foto til galleri

Du kan uploade et foto til appens galleri ved at klikke på Upload på skulptursiden. Du bliver bedt om enten at tage et billede selv eller vælge et fra dit billedbibliotek. De billeder, der uploades, vil blive gennemgået af elefant-teamet, før de bliver offentliggjort i appen. Dit foto vil blive set af andre app-brugere og kan deles på sociale medier.

De firecifrede koder virker ikke

Hvis du allerede har fundet en elefant på appen, vil appen vise en besked om, at koden er forkert. Tjek din oversigt for at se, om du allerede har fundet den.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du oplever problemer med appen, kan du skrive en e-mail til vores appsupport-team med detaljerne.

Har du problemer med Find elefanten-app’en? Meld det ind til vores support-team, og så får vi dig i gang så hurtigt som muligt.

Hold øje med din indbakke

Vores team vender tilbage hurtigst muligt. Hold øje med din indbakke (og evt. også dit spamfilter).

Om Aktiviteter Kunstnere Kontakt