Aarhus Øje

Aarhus Øje er hovedsponsor for Find elefanten – oplev Aarhus.

Aarhus Øje giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige. Du kan komme helt tæt på livet under havoverfladen, gå på opdagelse i Aarhus’ vartegn, blive klogere på, hvordan man bygger Danmarks højeste bygning – og naturligvis komme helt op i toppen af Aarhus Øje og nyde udsigten i 142 meters højde.

Foto: Adam Mørk

Foto: Adam Mørk

“Ligger vores hjerte nært”

Når de 30 kunstneriske elefanter kommer ud at stå i Aarhus’ gader, parker og attraktioner fra den 19. juni og ni uger frem, sker det takket være stor opbakning fra Aarhus’ erhvervsliv, og Aarhus Øje ser det som både en attraktiv og meningsfuld mulighed at være eventets hovedsponsor.

”Det ligger vores hjerter utroligt nært, at vi kan være med til at sætte fokus på psykisk sygdom. Derudover er Find elefanten – Oplev Aarhus et fantastisk initiativ, som er helt i tråd med vores vision om at fortælle om Aarhus og vise vores smukke by frem. Så derfor er vi meget stolte af at være hovedsponsor,” fortæller Claus Hommelhoff, der er en del af ejerkredsen bag Aarhus Øje.

Tal om det

Psykiatrifonden, der står bag Find elefanten – oplev Aarhus, sætter stor pris på, at Aarhus Øje har valgt at være hovedsponsor.

”Aarhus Øje er et pragtfuldt nyt vartegn for byen og i både bogstavelig og overført forstand en enorm oplevelse. Det glæder mig meget, at Aarhus bakker så stærkt op om Find elefanten – oplev Aarhus og dermed om grundtanken, nemlig at vi skal tale om det, der er svært og om psykisk sygdom, for i det øjeblik, vi gør det, finder vi ud af, at vi ikke er alene og at der er hjælp at hente”, siger Psykiatrifondens direktør Marianne Skjold.

Partnere

Om Aktiviteter Kunstnere Kontakt